20-04-09

Na 2 jaar niks meer.

3 jaar geleden leerde ik een nieuw meisje kennen. Ik was op slag verliefd op haar en heb eigenlijk alles opzij gezet voor haar. Ze heeft me dit eigenlijk niet gevraagd, ik wou de volle honderd procent voor haar gaan.

Achteraf gezien was dat fout van mezelf. Ben op 3jaar tijd enkele kilo's verdikt(15kg), 3 jaar gerookt. Heb me helemaal laten gaan.

Tot 3 maand geleden, ik kreeg longproblemen, door het roken en heb een zware longontsteking gehad. Toen heb ik de sigaretten afgezworen. Van de ene moment op de andere besloot ik te stoppen, is wel heel zwaar geweest. En natuurlijk, de kilo's vlogen er weer bij.

3 weken geleden op een avond, zag ik dat er in de buurt bij ons een start to run cursus was. Ik besloot me in te schrijven. Diezelfde dag belde ik mijn broer op om eens te horen hoe het met hem ging, en weet je wat hij zei? Ik zoek een looppartner!! Ik was super blij!! dus afgesproken wanneer we zouden beginnen en zo kwam er een datum. Op zondag 12 april zijn we gaan lopen voor de eerste keer. Het was enorm zwaar de eerste keer maar ik heb er zo van genoten.

Nu 2 weken later lopen we 3 keer per week. Op dinsdag, vrijdag en zondag. En zoals je hierboven ziet aan de titel, ik heb een doel, en die doel zal ik verwezenlijken, koste wat kost. Ooit, binnen zeker 5 jaar wil ik een marathon lopen en wie weet komen er daarna nog marathons!!!

Lopen heeft mijn geest bevrijd en dat is een zalig gevoel!!

 

17:07 Gepost door Wim in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ik wens je alvast veel succes met je nieuwe passie. het is echt een prachtige sport...geniet ervan.

Gepost door: natalie | 20-04-09

veel succes Je marathon zal je vlugger lopen dan je denkt , wel na je 10km eerst nog een halve marathon proberen te lopen , veel succes en welkmo in blogland !!

Gepost door: roadrunnerke | 20-04-09

De commentaren zijn gesloten.